Źródło wiedzy

Podział tuszki brojlera

Poniżej prezentujemy procentowy uzysk w procesie dzielenia. Cała tuszka (100%) – dzieli się na ogonek (1%), tubę (40%-44%) i siodło (bez ogonka) (44%-48%). Tuba – dzieli się na kaps (34%-36%)
Czytaj więcej...

System do dzielenia tuszki brojlera

Kompaktowy system do dzielenia tuszki broilera dostępny jest w kilku długościach i konfiguracjach co pozwala dopasować go do potrzeb każdego zakładu. Rozprostowanie skrzydła – służy do rozprostowania skrzydła tuszki w
Czytaj więcej...

Podział tuszki brojlera

Poniżej prezentujemy procentowy uzysk w procesie dzielenia. Cała tuszka (100%) – dzieli się na ogonek (1%), tubę (40%-44%) i siodło (bez ogonka) (44%-48%). Tuba – dzieli się na kaps (34%-36%)
Czytaj więcej...

System do dzielenia tuszki brojlera

Kompaktowy system do dzielenia tuszki broilera dostępny jest w kilku długościach i konfiguracjach co pozwala dopasować go do potrzeb każdego zakładu. Rozprostowanie skrzydła – służy do rozprostowania skrzydła tuszki w
Czytaj więcej...